Kerhot

NAPEROJUMPPIEN KEVÄTKAUSI 2017

Naperojumpat palaavat jälleen Santahaminan ala-asteen liikuntasaliin koulun luokkien remonttien valmistuttua. Jumpat alkavat ke 11.1. ja jatkuvat 26.4. saakka. Hiihtolomaviikolla (22.2.) jumppaa ei ole.

Jumppaamme vanhaan tuttuun tapaan kahdessa ryhmässä:

2-3 vuotiaat klo 17.30-18.05 (MUUTAMA PAIKKA VAPAANA)

4-5 vuotiaat klo 18.15-19.00 (RYHMÄ TÄYNNÄ)

Pienten ryhmässä vanhemmat ovat mukana jumppaamassa.

Pienten ryhmän ohjaajana toimii Heli Nyman ja isojen ryhmän Saima Ratasvuori.

Jumpan hinta on 40 e, mikäli vanhempi on MLL Santahaminan jäsen ja muuten 65 euroa.

Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostin osoitteeseen santahaminan.yhdistys@mll.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittakaa ilmoittautumisen yhteydessä myös puhelinnumero.

Tervetuloa mukaan jumppaamaan!

PALLOILUKERHO

Kevätkauden 2017 uutuus on palloilukerho. Kerho pyörii maanantaisin 16.1. alkaen klo 18-19 Santahaminan ala-asteella maaliskuun loppuun saakka ja huhti-toukokuussa palloillaan ulkona samaan aikaan. Hiihtolomaviikolla jumppaa ei ole. Kerhon ohjaajana toimii Henry Hoot.

Palloilukerhon hinta on 40 e, mikäli vanhempi on MLL Santahaminan jäsen ja muuten 65 euroa.

Palloilukerho on tällä hetkellä täynnä. Vapautuvia paikkoja voi tiedustella osoitteesta santahaminan.yhdistys@mll.fi.