Yhdistyksen historiaa

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Santahaminan paikallisyhdistys ry on perustettu 14.10.1925, josta lähtien se on toiminut lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Juhlistimme 90-vuotiasta yhdistystä mm. jakamalla toiminta-alueellemme vuonna 2015 syntyneiden vauvojen perheille vauvakassit.

Yhdistyksessä oli vuoden 2016 alussa 121 jäsentä. Toiminta-ajatuksena on vapaaehtoinen työ lasten, nuorten ja lapsiperheiden perusturvallisuuden, hyvinvoinnin ja terveen arvomaailman hyväksi.

Santahaminan paikallisyhdistys järjestää lapsille ja nuorille tapahtumia ja toimintaa ympäri vuoden. Järjestämme kerhoja ja yksittäisiä tapahtumia.

Syys- ja kevätkaudella yhdistys järjestää 2-5-vuotiaille jumppaa. Talven tempauksiin kuuluvat myös luistelu- ja hiihtotapahtumat.  Katso tarkemmat tiedot tapahtumista sivuiltamme sekä Facebookista.

Yhdistys järjestää myös satunnaisesti iltaperhekahvilaa vaihtelevin teemoin Santahaminan leikkipuiston tiloissa.

Lastenhoitotoiminta

Mll:n Uudenmaan piirin kautta on mahdollista saada lyhytaikaista lastenhoitoapua kotiin kaikkina vuorokauden aikoina. Lastenhoitoapua voit käyttää omien tarpeittesi mukaan esimerkiksi kun lapsi sairastuu tai vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää kahdenkeskistä aikaa.

Katso lisätietoja: http://www.mll.fi/vanhempainnetti/lastenhoito/